Wanneer je een versie hebt die ouder is dan versie 3.15.2 dan werkt de zoekfunctie niet meer.

Onze app heeft namelijk een belangrijke update ondergaan. Vanaf versie 3.15.2 hebben we een gloednieuwe zoekfunctie geïntroduceerd op Android die sneller, slimmer en gebruiksvriendelijker is.

Wat betekent dit voor jou?

Als je momenteel een versie van onze app gebruikt die ouder is dan 3.15.2, merk je misschien dat de zoekfunctie niet meer werkt als voorheen. Dit komt omdat ons team hard heeft gewerkt aan het verbeteren van deze functie, en de oude versie niet meer wordt ondersteund.

Wat moet je doen?

Het is simpel, update de JUKE app naar de nieuwste versie (3.15.2 of hoger) via de Google Play Store. Door te updaten, krijg je niet alleen toegang tot de verbeterde zoekfunctie, maar ook tot alle andere nieuwe functies die we hebben toegevoegd.

Waarom updaten?

Wij raden aan om altijd de laatste versie van JUKE app te gebruiken. Vanaf versie 3.15.2 hebben we onder andere:

1. Verbeterde zoekfunctie: vind sneller en efficiënter wat je zoekt.
  2. Nieuwe features: oa. Android Auto.
  3. Betere ervaring en stabiliteit: we blijven onze app verbeteren voor een soepelere en stabielere gebruikerservaring.

We begrijpen dat verandering soms lastig kan zijn, maar we verzekeren je dat onze updates het waard zijn.