Vanaf half oktober zal de functie 'Mijn JUKE' niet meer beschikbaar zijn op onze website. Na zorgvuldige overweging en naar aanleiding van jullie waardevolle feedback, hebben we besloten om deze functie uit te zetten en te focussen op wat onze website luisteraars het meest waarderen.

Hoewel 'Mijn JUKE' verdwijnt van de website, kun je nog steeds genieten van alle voordelen van MIJN JUKE in de JUKE app.

Hiermee kun je na inloggen nog steeds:

• Naadloos verder luisteren van podcasts
  • Streamen via je speakers, CarPlay of Android Auto
  • Genieten van HD Audio
  • Notificaties ontvangen van de nieuwste podcast afleveringen

We waarderen je als gebruiker en hopen dat je blijft genieten van ons audio platform.

Indien je door deze wijziging echter geen gebruik meer wilt maken van het inloggen en de voordelen die een JUKE-account je nog biedt in de mobiele app, dan kan je een verzoek indienen om jouw account te verwijderen. Dat kan via dit formulier.

Let op: het verwijderen van uw JUKE-account betekent dat je niet meer kunt inloggen op andere producten van Talpa Network.