Met JUKE Connect kan je vanaf de mobiele JUKE-app naar een ander apparaat casten. Bijvoorbeeld een smart tv of smart speaker.

Als je JUKE Connect wilt gebruiken, zorg er dan voor dat:

1. Alle apparaten zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk
  2. Je JUKE-app up-to-date is
  3. De software van alle apparaten up-to-date is

Op welke apparaten kan ik casten?

Momenteel ondersteunt JUKE Connect alleen fabrikanten die apparaten met Airplay (alleen iOS) en/of Chromecast (zowel Android- als iOS-mobiele telefoons) aanbieden.

HEOS wordt echter helaas niet meer ondersteund of  door ontwikkeld gezien de instabiliteit van van de HEOS software.

Ondersteunde en aanvullende informatie: