Met JUKE Connect kun je de mobiele JUKE-app met een ander apparaat verbinden. Bijvoorbeeld een smart tv of smart speaker.

Hoe gebruik ik JUKE Connect?

1.    Open de JUKE-app op je telefoon

2.    Zorg ervoor dat je apparaten aangesloten zijn op hetzelfde Wi-Fi netwerk

3.    Speel een zender of podcast af

4.    Klik op het icoon ‘verbinden met een apparaat’ (knop naast de play-button)

5.    Kies op welk apparaat je wilt afspelen

Op welke apparaten kan ik casten?

Momenteel ondersteunt JUKE Connect alleen fabrikanten die apparaten met Airplay (alleen iOS) en/of Chromecast (zowel Android- als iOS-mobiele telefoons) aanbieden.

Kun je het apparaat niet vinden?

Controleer dan het volgende:

1.    Alle apparaten zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk

2.    Je JUKE-app de nieuwste versie heeft

3.    De software van alle apparaten up-to-date is

HEOS wordt helaas niet meer ondersteund of doorontwikkeld gezien de instabiliteit van de HEOS software.

Ondersteunde en aanvullende informatie: