Dit  probleem doet zich voor wanneer je het wachtwoord verandert via de JUKE website terwijl je nog ingelogd bent in de JUKE app.

De app behoort jou dan ook uit te loggen, wat nu niet gebeurt en daarom verschijnt deze foutmelding. We zijn bezig dit probleem aan het verhelpen.

Als tijdelijke oplossing kan je de Juke app de-installeren en opnieuw installeren. Mocht dit alsnog niet werken dan kan je ons een email sturen.