Luister naar JUKE tijdens het rijden met Apple CarPlay. Sluit gewoon je iPhone aan en krijg snel toegang tot je radiozenders, podcasts en non-stop muziek. Apple CarPlay is de slimme, veilige manier om onderweg van muziek te genieten.

Apple CarPlay is compatibel met geselecteerde auto's.

Heb je wat extra hulp nodig bij de installatie? Doorloop onderstaande stappen (uiteraard als je veilig geparkeerd staat) en je bent klaar voor de start:

STAP 1.

Zorg ervoor dat je iPhone is verbonden met je voertuig via een USB, bluetooth (zie extra stappen hieronder) of een lightning c-kabel en dat CarPlay correct is geconfigureerd. CarPlay wordt meestal automatisch gestart zodra je verbinding maakt. Let op: voordat je begint, zorg ervoor dat je iPhone draait op iOS 14 of hoger.

Draadloos, via bluetooth, verbinding maken?

1. Houd de stemcommandoknop op het stuur ingedrukt.

2. Zorg dat de koppelmodes (draadloos of via Bluetooth) van het voertuig actief is.

3. Ga naar Instellingen op je iPhone: ‘Algemeen’ > ‘CarPlay’ > ‘Beschikbare auto’

4. Kies het voertuig.

STAP 2.

Op het CarPlay-dashboard zie je verschillende app-pictogrammen. Zoek en tik op het pictogram van de JUKE-app. We gaan er natuurlijk vanuit dat de JUKE-app al op je telefoon staat. Is dat niet het geval, download dan eerst de JUKE-app op je telefoon in de App Store.

STAP 3.

Navigeer binnen de JUKE-app op je scherm naar de gewenste functies, zoals radiozenders, non-stop muziek en podcasts. Dit doe je door te tikken op de relevante menu-opties op het scherm van je voertuig.

Meer info? Bekijk:

Apple CarPlay: https://support.apple.com/nl-nl/HT205634.