Luister naar JUKE tijdens het rijden met Android Auto. Sluit gewoon je Android-telefoon aan en krijg snel toegang tot alle populaire radiozenders. Android Auto is de slimme, veilige manier om van radio te genieten.

Apple CarPlay is compatibel met geselecteerde auto's.

Heb je wat extra hulp nodig bij de installatie? Doorloop onderstaande stappen (uiteraard als je veilig geparkeerd staat) en je bent klaar voor de start:

STAP 1.

Zorg ervoor dat je Android-telefoon is verbonden met je voertuig via een USB-kabel en dat Android Auto correct is geconfigureerd. Android Auto wordt meestal automatisch gestart zodra je verbinding maakt. Let op: als je Android 9 of lager hebt, download je de Android Auto-app op je telefoon. Vanaf Android 10 is Android Auto al ingebouwd, dus dan heb je de app niet nodig om aan de slag te gaan.

STAP 2.

Op het Android Auto-dashboard zie je verschillende app-pictogrammen. Zoek en tik op het pictogram van de JUKE-app. We gaan er natuurlijk vanuit dat de JUKE-app al op je telefoon staat. Is dat niet het geval, download dan eerst de JUKE-app op je telefoon in de Google Play Store zodat deze kan worden weergegeven op het Android Auto-dashboard.

STAP 3.

Navigeer binnen de JUKE-app op je Android Auto-dashboard naar de gewenste radiozenders. Dit doe je door te tikken op het entertainment display van je auto.

Meer info? Bekijk:

Android Auto: https://www.android.com/auto/