Update over het toevoegen van Radiozenders:

We willen je graag informeren dat de mogelijkheid om nieuwe radiozenders aan onze collectie toe te voegen, is stopgezet. We waarderen alle bijdragen en suggesties die onze gebruikers in de loop der tijd hebben geleverd. Hoewel we voorlopig geen nieuwe inzendingen meer accepteren, blijven we toegewijd om een uitzonderlijke muziekervaring te bieden met ons bestaande aanbod van meer dan  1000+ radiozenders.

Bedankt voor je begrip en voortdurende ondersteuning terwijl we ernaar streven om de beste muzikale reis te bieden voor al onze gebruikers.