Google Chrome

• Zorg dat je juke.nl open hebt staan in je web browser
  • Klik op het pictogram ‘Google Chrome aanpassen en beheren’ (de drie puntjes rechts bovenin)
  • Scroll met je muis over bladwijzers en klik daarna op bladwijzer instellen voor deze pagina
  • Ook is het mogelijk door met CTRL + D de huidige pagina op te slaan bij je bladwijzers
  • Er verschijnt nu een knop onder je zoekbalk in je browser die je direct naar juke.nl brengt.

Internet Explorer

• Zorg dat je juke.nl open hebt staan in je web browser
  • Klik op het sterretje rechtsboven
  • Er opent een menu klik hier op ‘aan favorieten toevoegen’
  • Verander eventueel de naam en druk dan op toevoegen
  • Er verschijnt nu een knop tussen je favorieten die je direct naar juke.nl brengt

Safari

• Zorg dat je juke.nl open hebt staan in je web browser
  • Klik op de ‘deelknop’ (het vierkantje met het pijltje naar boven) en kies voeg bladwijzer toe
  • Wijzig eventueel de naam van de bladwijzer en klik op voeg toe.
  • Er verschijnt nu een knop onder je zoekbalk in je browser die je direct naar juke.nl brengt.