Je kunt een muziekserviceaccount van je systeem verwijderen met behulp van de Sonos-app op je telefoon, tablet of computer. Een account van je Sonos-systeem verwijderen, betekent niet dat je JUKE-profiel (mocht je die hebben) wordt gedeactiveerd of gewijzigd. Nummers die je met deze service aan je Sonos-afspeellijsten of Sonos-favorieten had toegevoegd, kunnen alleen niet langer worden afgespeeld en moeten handmatig worden verwijderd.

1. Stap voor stap:
  2. Ga naar tabblad Meer
  3. Selecteer Instellingen > Mijn services.
  4. Tik op de service die je van Sonos wilt verwijderen
  5. Selecteer 'Account verwijderen'.

Als je meerdere accounts hebt toegevoegd, zorg er dan voor dat je het juiste account selecteert voor je deze verwijderd.