Connect JUKE met je Sonos-speakers om gratis naar meer dan 900 radiozenders te luisteren of non-stop muziek voor elke mood én elk moment te ontdekken. Met één druk op de knop zet jij de perfecte muziek aan. Weet je even niet hoe het koppelen van je apparaten werkt? Op deze pagina leggen we het je stap voor stap uit.

1. Open de Sonos-app op je telefoon, tablet of desktop (heb je deze nog niet dan kun je die downloaden in de Google Play/ Appstore.) Zorg dat je Sonos-speakers verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk als je telefoon) en klik in het menu van de Sonos-app op 'Instellingen…'.
  2. Ga naar de optie 'Service toevoegen' en scroll naar JUKE of gebruik de zoekfunctie.
  3. Klik op 'Bij Sonos toevoegen' en doorloop de stappen om JUKE aan je Sonos te koppelen.