Ja. Als je al een Mijn JUKE account had, dan krijg je de eerste keer bij het inloggen een melding dat je account nog niet bevestigd is. Dat doen we omdat we zeker willen weten dat jij inderdaad de gebruiker bent die bij het account hoort. Je kunt je account bevestigen door in het venster je e-mailadres in te vullen waarmee je in het verleden een account aangemaakt hebt. Vervolgens krijg je een e-mail met een activatielink, welke 24 uur geldig is. Nadat je je account eenmalig bevestigd hebt, kun je weer inloggen op de website en in de app.